ON @ OFF CORSO presents TECHNASIA Live

Partyscene Redactie | 5 augustus 2003
headlines


Na zijn dj set op 18 januari zal labeleigenaar Charles Siegling een live set ten gehore brengen samen met zijn partner Amil Khan. Dit wordt hun tweede optreden van deze tour. Op 5 april hebben ze namelijk een optreden gedaan in de 013 in Tilburg. De mensen die in april aanwezig waren in Tilburg weten dat een live optreden van Technasia iets speciaals is. De vocalen worden voor rekening genomen door Charles Siegling zelf.

Speciaal voor deze Sino labelnight had Charles Siegling zijn goede vriend en dj collega John Thomas uitgenodigd. Wegens een dubbele booking is het nog onduidelijk of hij met Technasia zal afreizen naar Rotterdam.Mocht John Thomas niet komen, dan zal Charles Siegling naast de live set een dj set ten gehore brengen.

Naast Technasia zal Joris Voorn zijn dj debuut maken in Off-Corso. De meeste mensen kennen hem van zijn live sets. Zijn live set tijdens het 5 jarig bestaan van Sound Architecture werd door het publiek goed ontvangen. Hij zal ook de eerste release van het Sound Architecture label voor zijn rekening nemen.

De lounge is zaterdag het domein van Estoy Caliente. Dj’s Patrick Laurier en Smashing Sebastian bereiden je met zwoele en warme voor op de zomer.

ON @ OFF CORSO

Wil jij hier bij zijn? Ga dan snel naar de WINNEN rubriek.

hosted by Silly symhonies and Sound Architecture

Off_Corso, Rotterdam
Open: 23:00 till 05:00
Entrée: 12 euro.


(toegevoegd:08-05-2003/15:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws