Bij Creator staat Nextdoor voor de deur

Partyscene Redactie | 5 augustus 2003
headlines


Iedere vrijdag organiseert Reactor een clubavond in de Basemnent van de Rotterdamse Nighttown, genaamd Creator. Vrijdag 9 mei is het de tweede keer dat Creator plaatsvindt. Met regelmaat gaat Nextdoor georganiseerd worden tijdens Creator. Dit houdt in dat een bewezen organisatie, label of medium de Creator avond in de Basement mag hosten. Deze keer host Doornroosje uit Nijmegen de basement met de legendarische clubavond Planet Rose.

Planet Rose is de langstlopende wekelijkse clubavond van Nederland. Al acht en een half jaar lang staat de avond garant voor gevarieerde en vooruitstrevende feesten. LL is de oprichter van Planet Rose en is nu tevens resident die bekend staat om zijn minimale maar o zo funky sound. Hansz is resident vanaf de eerste dag en heeft als producer al heel wat op zijn naam staan. Hij draait vooral based en funky techno. Resident Pure is net als Hansz eentje uit de oude doos. Hij is tevens sinds jaren resident in Tresor en zijn opzwepende draaistijl was al in Egypte, Roemenië en de USA te horen. And last but not least heeft B-tek zich drie jaar geleden toegevoegd aan de residents lijst. Je kunt hem herkennen aan de superstrakke beatmixing en Duitse minimal house dat gaat tot booming Chicago techno. Onlangs is op het Nijmeegse label Fingers Ltd. de resident EP verschenen alle vier de residents hebben een track verzorgt. De gevarieerde maxi is op de Creator avond tegen een gereduceerd tarief te verkrijgen.

Wil jij tijdens deze editie van Creator aanwezig zijn? Ga dan snel naar de WINNEN rubriek en maak kans op gastenlijst plaatsen

Creator
Vrijdag 9 mei
Basenment Nighttown, Rotterdam
(Zij-ingang)
Entree: 9 euro
Open: 22:00-05:00

(toegevoegd:08-05-2003/14:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws