Move Your Classics 'A funky fountain of House-, Dance- and Feelgoodclassics'

Partyscene Redactie | 5 augustus 2003
headlines


Dj's die deze keer de ultieme mix van House-, Dance- and Feelgoodclassics ten gehore zullen brengen in de grote zaal zijn Hitmeister D (Taboo!, S.P.O.D.S. Now&Wow), Ron Stuts & BruZe (Verse Geesten, Sinners in Heaven). De lounge is gereserveerd voor D.D. King & Thunderpussy (Las Palmas, Gaylypso).

Hitmeister D.
Zijn wilde eclectische mix zorgt voor het ultieme feelgood gevoel. Lachende gezichten en non-stop dansen zijn ongetwijfeld het resultaat van een nacht met de Hitmeister achter de decks. Op dit moment heeft Hitmeister D. residencies in Now & Wow (Flirt & Soulpunkers on Discospeed), Sinners in Heaven (TGIF) & Taboo! Deze man laat Madonna 'Moonwalken' en Michael Jackson 'Voguen'!!!

Ron Stuts & BruZe
Dé sterren van de eerste MYC!!! Hun sublieme mix van retro house & mellow sounds bracht menig bezoeker in nostalgische verroering. Deze editie zullen zij u wederom kippevel bezorgen. Naast MYC zijn ze graag geziene dj's op de feestjes van de Verse Geesten (Las Palmas) en Sinners in Heaven.

D.D. King & Thunderpussy
Speciaal voor de liefhebber draaien ze de gezelligste disco trash, funky shit en groovy sounds. Dít is niet allèèn hun passie, ze zijn ook niet vies van een oude acidhouse plaat of een heerlijke discostampremix.....
Ooit begonnen in Nighttown Café en Club Vibes, tegenwoordig geregeld terug te vinden bij Gaylypso, NV Opslag en in het Go Play Café.

Move Your Classics
'A funky fountain of House-, Dance- and Feelgoodclassics'
Vrijdag 23 mei 2003
Entree € 9,-
Doors 23.00-05.00
Off_Corso Kruiskade 22
3012 EH Rotterdam
www.off-corso.nl
info@off-corso.nl
www.floorfillers.nl

(toegevoegd:08-05-2003/12:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws