Nederlandse dj Tyson te gast op Duitse Nature One

Partyscene Redactie | 5 juni 2003
headlines


In de US, UK en bij onze Oosterburen zijn grote DnB raves elk weekend weer uitverkocht en afgeladen. Wellicht is dit een voorbode voor wat ons "Kikkerlandje" te wachten staat.

Tyson is naast één van de meest toonaangevende Nederlandse DnB dj's ook "the Godfather" van het petekindje Forms. Dit concept is al meer dan 5 jaar het langstlopende maandelijks terugkerende DnB event van Nederland. Op Forms kan de Nederlandse liefhebber van DnB kennis maken met alle grootheden uit de internationale DnB scene.

Op zaterdag 31 mei a.s. zal Dylan (UK) zijn opwachting maken. Bij Tyson zit muziek in zijn bloed. In 1995 begon hij met het draaien van DnB in Duitsland, in 1997 begon hij met Forms en het jaar daarop is hij met Voltage (live D&B project with drummer, soulsinger, percussionist, saxofon, mc & dj) finalist bij "de Grote Prijs". Naast zijn residentie op Forms draait hij op dit moment veel in Duitsland (King of the Jungle, One Nation, Nature One enz.) ook zal hij terugkeren naar de US waar hij eerder een aantal tours heeft gedaan. Nu is de Eastcoast aan de beurt.

Ook produceren is voor deze muzikale duizendpoot geen vreemd begrip. 2003 beloofd het jaar van "Concrete Evidence" te worden. Alle lezers die na het lezen van dit alles benieuwd zijn wat de smaak van DnB is, kunnen terecht op de Forms zaterdag 31 mei a.s. voor meer info Forms.

(toegevoegd:06-05-2003/14:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws