Hot Kitchen i.a. with Physial @ Caves of Joy meets EC Records Rotterdam

Partyscene Redactie | 5 juni 2003
headlines


"Caves of Joy" is een reeks feesten die sinds 1999 een 4tal keren per jaar georganiseerd worden door Hot Kitchen oprichter DJ RHO in de inmiddels legendarische Mergelgrotten van Kanne te Maastricht. De lokatie zelf is een indrukwekkende, exclusieve en authentieke mergelgrot die zich 800 meter diep in een berg bevindt ergens op de grens van Maastricht (NL) en Kanne (B) en plaats biedt aan +/- 750 feestgangers.

De grot ligt in het centrum van een labyrinth/gangenstelsel met een totale lengte van meer dan 60 km. Bij entree van het gangenstel krijg je al dat vreemde gevoel dat je een compleet andere wereld betreedt. Een absolute stilte en duisternis die je nog niet eerder hebt "gevoeld". Na een 10tal minuten door het labyrinth gelopen te hebben hoor je vanuit de verte al donkere, gemene en sexy geluiden op je afkomen. Deze geluiden zullen je uiteindelijk brengen naar dè grot oftewel "The Cave of Joy". Luister goed en volg de muziek als je tenminste niet wilt verdwalen in dit gigantische labyrinth.

De tweede Caves of Joy van 2003 zal wat de muzikale invulling betreft in het teken staan van een EC Records label night. Het nederlandse EC Records werd in 1993 opgericht door de Rotterdamse Michel de Hey. Zijn belangrijkste reden voor oprichting van het label was om de wereld te laten zien dat er ook andere muziek uit Rotterdam kwam als de toenmalige heersende clubmuziek. In de afgelopen jaren heeft EC records zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende techhouse/techno labels van dit moment. EC records herbergt artiesten Secret Cinema, Grooveyard, Michel de Hey, Coming Soon en Literon. Door klassiekers als Grooveyards ‘Watch me now’ en Secret Cinemas ‘Timeless Altitude’ en dansvloer krakers als ‘White men can’t funk’ en ‘Ozonic’ heeft EC Records respect verdiende vanuit de dance/club scene. Sinds de oprichting van EC Records worden de releases gedraaid door vele grootheden uit de internationale dj wereld; van Sven Väth tot Carl Cox en van Mr. C tot Richie Hawtin.

Dj's in de tot High Tech getransformeerde Cave zijn van 00:00 - 03:00 Michel de Hey (3 uurs set), van 03:00 - 03:45 Secret Cinema (live) en van 03:45 - 05:00 dj Rho. Dj's in de tot sexy future disco grooves getransformeerde corridor zijn van 22:00 - 00:00 TTM (Areacode 0478), van 00:00 - 01:30 Derek Luc (World Tour), van 01:30 - 03:00 Freddy (Rare Records) en van 03:00 - 05:00 Pauli (Rechter/On).

Daarnaast zal ook het Photonic VJ Team acte de presence geven om gezamenlijk met "Slides-in-Motion-Master-Judocus" de mergelmuren te bestoken met visuals en projecties die je hoofd zullen doen tollen. Natuurlijk zal ook ons top deco-team Pino & Nicole wederom een sfeervol caves of joy decor uit hun hoge hoed tevoorschijn toveren. Een goed feest dient namelijk ook een aantal verrassingen te herbergen.

Info: Hot Kitchen i.a. with * Caves of Joy // Editie 12 // EC records label night

Lokatie: De Mergelgrotten van Kanne // Avergat 14 // Maastricht/Kanne (B)
Tijd: 22.00 - 05.00
Voorverkoop: € 20.- // Geen deurverkoop!!!

The High Tech Cave // Michel de Hey // Secret Cinema - live // Rho

The Sexy Future Groove Corridor // T.T.M. // Derrik Luc // Freddy // Pauli

Deco by Pino & Nicole // Slides in motion by Judocus // Visuals by Photonic // Performances by Vistazo

www.hotkitchen.nl

(toegevoegd:06-05-2003/10:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws