Report: Club Risk @ More

Partyscene Redactie | 28 april 2003
headlines


Een gedeelte van de recette van beide locaties en een inzamelingsactie onder het publiek werd ter beschikking gesteld aan het fonds. Op dit moment is nog niet bekend hoeveel de opbrengst van de hele actie is, maar er zal zeker weer een aanzienlijk bedrag worden binnen gehaald.

De avond in de More werd geopend door dj San Proper, met lekkere rustige funcky house muziek. De More liep langzaam aan vol maar het werd deze avond niet erg druk.

Laidback Luck begon tegen half 2 aan zijn set. En dat was ditmaal geheel zonder vinyl. Alleen met een tas vol cd’s werd het een set van electro met disco/pop invloeden. Het geluid klonk niet zo als met normale platen. Het was allemaal wat sterieler en minder warm.
Dat wil niet zeggen dat met de huidige cd-spelers niet veel mogelijk is, want qua functionaliteit zijn ze al bijna gelijk aan een draaitafel. Alleen het geluid blijft toch koeler.
Maar vooral de ommezwaai die Laidback Luck heeft gemaakt door een geheel andere stijl te gaan draaien dan voorheen, waarin hij meer richting techno ging, was verassend. En dat is toch opmerkelijk voor iemand die zelfs op I love Techno er een stevige techno set neer wist te zetten.

Een plus punt in de More is zeker de goede temperatuur beheersing. Het was er de gehele nacht aangenaam koel. Daar zouden andere clubs toch zeker eens een kijkje moeten nemen.
Vooral omdat de More in een kelder is gevestigd heeft men hier heel goed in geïnvesteerd.

De avond werd afgesloten door resident Eric de Man. Hij is een van de vaste dj’s van Club Risk. Zijn club house met af en toe een beetje progressive er door paste goed in de stijl van de avond. Het tempo werd niet echt hoog en daardoor werd het een rustige afsluiting van deze gezellige avond.

Tekst: Michel Jaspers Focks.
Foto's: Anja Koller


(toegevoegd:28-04-2003/17:28)



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws