Kremlin op Extrema Outdoor 2003

Partyscene Redactie | 25 april 2003
headlines


Het jaarlijks terugkerende 2 Days of Kaos staat al voor de deur. De eerste dag gaat op 29 april, Koninginnenacht, van start in club XL te Amsterdam (voormalige Marcanti). De line-up van the first Day is groots. Naast de al reeds bekend gemaakte namen als Tiësto, James Holden, Don Diablo en Matthew Dekay voegt de organisatie hier nu ook nog de Israëlische dj Sahar Zanhilevich aan toe. Dit is de meest populaire dj uit zijn land. Als resident van de legendarische club Haoman 17 in Jeruzalem heeft Sahar met de gehele wereldtop samen gedraaid.

The Second Day of Kaos op 30 april belooft ook veel goeds te worden. Het concept van Mauro Picotto, Meganite, wordt om de avond heen gebouwd. De dj zet zelf een set van drie uur neer. Hij wordt vergezeld door Kevin Saunderson, Lucien Foort, Astrid en Edwin Bazen. Het belooft een Meganite te worden.

Dit jaar host Kremlin een eigen tent op het Extrema festival dat 19 juli plaatsvindt in Best. De volgende dj’s en acts maken hun opwachting op dit festival, Christopher Lawrence, Lucien Foort, Guy Ornadel, Don Diablo, Pako & Frederik, Astrid, Remy en Bart Maes. Mc Stretch is de gastheer en de vj’s Vision Impossible verzorgen kenmerkende Kremlin visuals op de schermen.

Kaartjes voor beide dagen zijn bijna uitverkocht,dus je moet snel zijn wil je nog een kaartje kopen.

(toegevoegd:25-04-2003/12:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws