Rise (for you're Queen) op Koninginnedag 2003

Partyscene Redactie | 24 april 2003
headlines


Na 5 jaar een vaste plek te hebben gehad op de Nieuwmarkt vindt het jaarlijkse Loveland Koninginnedag feest nu plaats op het Stoperaplein.

Het feest is omgedoopt tot Rise (for you're Queen).

Op het Stoperaplein zullen tussen 12.00 uur en 21.00 uur Sebastien Leger, Laidback Luke, Stef, Remy, Sander Kleinenberg, Michel De Hey, Marnix en een special guest van zich laten horen.

Zoals elk jaar organiseert Loveland een grootse after-party in Hotel Arena, dit jaar met : Darren Emerson (UK), Sander Kleinenberg, Michel de Hey, Roog, Sebastien Leger (FR), Marnix, Sander Hucke en Martein, verdeelt over 3 zalen.

VVK voor dit feest vindt plaats bij de reguliere adressen.

Rise is het nieuwe concept van Loveland dat vier keer per jaar gaat plaatsvinden. Het is een verlengde van T-Dansant maar vindt ‘s nachts plaats en zal een progressiever muziekbeleid volgen. Het is een feest waar iedereen los moet gaan. Er zullen twee zalen zijn waarvan een deephouse/techhouse & progressive muziek en de andere zaal zal house & garage muziek voortbrengen. Het hele evenement wordt voorafgegaan met een groots dinner.

Het volgende Rise evenement vindt plaats op woensdag 28 mei in de Escape & Kroon met o.a. Dj's Rolando (Night of the jaguar, USA), Remy, Michel de Hey en Marnix in de Escape en Robert Owens (I'll be you're friend, USA), Roog en guests in de Kroon.
Voor meer info : Loveland

(toegevoegd:24-04-2003/15:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws