DJ Tiesto bereikt overeenstemming over exclusieve tv deal

Partyscene Redactie | 17 april 2003
headlines


Maar liefst 25.000 dance-liefhebbers zullen getuige zijn van een 8-uur durend spectaculair optreden van de sympathieke DJ Tiesto, ook wel bekend als de nummer 1 DJ van de wereld. Hij draait het hele concert solo in een uitverkochte Gelredome in Arnhem. MediaConcern Productions, de produktietak van Mediaconcern, zal met 17 camera's de registratie van het event voor haar rekening nemen. De tv distributie wordt eveneens door MediaConcern verzorgd. Beide partijen kwamen een exclusiviteits-deal overeen.

"Het is een grootschalig project!" vertelt Stan Gordijn, Creative Director van MediaConcern Productions, "naast de registratie van dit event is vooral de wereldwijde tv-distributie voor ons weer een schitterende uitdaging."

Black Hole Recordings geeft aan zeer content te zijn met de gekozen werkwijze: "MediaConcern maakt een 26 minuten durende special: 'making of..' met unieke beelden van "achter de schermen" alsmede van de aanloop naar het concert.

Daarnaast komt er een 60 minuten durend 'in-concert' programma", zo vertelt Arny Bink, Managing Director Black Hole Productions. "Diverse partijen hebben zich nu al geinteresseerd getoond in beide programma's", gaat Gordijn verder, "Onze markten zijn voornamelijk Europa, VS en Azie; juist daar waar DJ Tiesto extreem populair is. De interesse komt dan ook voornamelijk van tv-stations uit die regio's".

(toegevoegd:17-04-2003/16:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws