Report: Profiles met Luke Slater in Las Palmas

Partyscene Redactie | 4 augustus 2003
headlines

Voorafgaand was de aftrap voor Paul Hazendonk, die ook goed bezig is druk aan de weg te timmeren. Zo stond hij laatst ook al naast Chris Liebing in de basement van Nighttown tijdens MAW.
Tot 2 uur mocht hij hier nu het publiek klaarstomen, wat aan hem wel besteed is, want het is namelijk altijd lekker doorgaan met die jongen!
In het Go-Play Cafe, dat speciaal sportief aangekleed was, stond Clarence Brandon met een gevarieerde platenkoffer het boeltje gezellig aan elkaar te draaien. Maar men kwam toch duidelijk voor the man himself.
Na het grove geweld van Paul begon Luke met een hele rustige opbouw die ook wel even duurde, jammer, want warm waren we al! Maar goed, de kenners onder ons weten toch al lang dat meneer zijn eigen stijl heeft en dat het altijd wel goed komt. Zo ook vanavond...
Het was een mix met veel ups en downs, van vet geknal en gebeuk tot relax experimenteel electro-gekeutel. Voor iemand die zegt dat hij draaien en produceren altijd gescheiden houdt en dus het liefst andermans muziek draait heb je hem vanavond toch wel diverse malen kunnen betrappen op het draaien van eigen werk!
Naast deze songs (''alright on top'') werden we ook een paar keer verrast met house-classics en old-skool krakers. Een hele wisselvallige set dus!
De die-hards gingen flink uit hun stekker en Luke genoot er duidelijk van. Hij vind de vibe in Nederland heel prettig met een goed gemixt publiek! Hier was het ook jong en oud die dansten en luisterden met open mind, zo zou het volgens Slater altijd moeten zijn.
De sfeer was intiem en had het idee dat er (bijna) alleen liefhebbers waren op deze maandelijkse XCess avond.
Het ene moment was de dance-area wat leeg, maar als je even later weer keek was het dringen geblazen. Het publiek is al net zo wisselvallig als de maestro zelf... Opvallend bleek het VJ-werk van Prime Collective op de drie grote vlakken. Beelden van Luke (zelfde als de flyer) kwamen constant terug in diverse kleuren en ook kwam het hoofd van Paul voorbij tijdens zijn eigen set!
Voor de next XCess-party check www.xcess-events.nl en www.club-laspalmas.nl
C U there....

Tekst: Brenda Godin

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws