Panama presenteert ‘From Jazz to Dance’

Partyscene Redactie | 4 april 2003
headlines


Corey, Martinez Move en Sven van Hees zijn de drie talentvolle muzikanten die deze zaterdagavonden gaan optreden in de Amsterdamse club Panama. Corey, winnaar van De Grote Prijs 2002, mag de spits afbijten op 12 april. Haar muziek gaat richting soul, maar ook de jazz en dance invloeden komen op deze avond sterk naar voren.

Op 19 april speelt Martinez Move in de Amsterdamse club. De band bestaat uit Miguel Martinez (sax), Jan Plomp (bas), Wiboud Burkens (toetsen), Sebastiaan (drums) en Wiens Ingwersen (zang). Martinez Move speelt vooral eigen geschreven werk. De teksten komen voornamelijk van Nienke Gaastra en zijn dichterlijk geschreven. Martinez Moves speelt jazz, space en funk en creëert hiermee een geheel eigen sound.

De laatste ‘From Jazz to dance’ wordt verzorgt door een live act van Sven van Hees and the Svengalisquad. The Svengalisquad bestaat uit vier muzikanten uit de jazz wereld die gespeeld hebben met grootheden als Quincy Jones, Randy Crawford en Toots Thielemans. Deze band brengt een zomerse moody jazz-funk die de mjeeste bekend in de oren klinkt.

Na de optredens gaat de avond over in H*RT, de club avond van Panama met resident dj Kareem Raïhani. Hier wordt eveneens jazz en funk ten gehore gebracht maar meer richting dance.

Panama, Amsterdam
Periode: 12, 19 & 26 april 2003
Open: 20.45 uur
Entree: € 15,-

Wil jij bij een van deze avonden aanwezig zijn? Ga dan naar de rubriek winnen


(toegevoegd:04-04-2003/10:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws