Deep Audio terug in Atlantis Alkmaar

Partyscene Redactie | 4 januari 2003
headlines


Deze editie zal een wel zeer bekende Nederlandse gast DJ kennen, namelijk DJ Dimitri. Samen met de resident DJ's Ken en Lennart zal Dimitri een weergaloze set neerzetten. De avond zal van 22:00 tot 03:00 duren om zoveel mogelijk te kunnen genieten van de muzikale capaciteiten van deze drie DJ's.

DEEP AUDIO is het nieuwe concept van de DJ's Ken en Lennart. Deep Audio is het logische vervolg op het eens zo succesvolle FleXible dat zij enkele jaren geleden in Atlantis brachten. FleXible was voor die tijd een gewaagd concept waar naast het gehoor ook alle andere zintuigen geprikkeld werden. Met Deep Audio zijn Ken en Lennart echter helemaal terug gegaan naar de basis van elk goed Housefeest, namelijk de muziek. Door de avond rustig op te bouwen en voor niet teveel afleiding te zorgen hebben zij gedurende de afgelopen edities van Deep Audio een solide basis neergezet om weer eens wat te gaan experimenteren.

Vrijdag 4 April zal dan ook weer een avond worden geheel in de stijl van FleXible. Muziek, visuals, decoratie en video-art zullen de zintuigen prikkelen. Deep Audio in full effect! En welke DJ past er nou beter bij muziekale perfectie en een geweldige avond dan Nederlands trots; DJ Dimitri? Al sinds de opkomst van de House in Nederland staat deze uit Bergen afkomstige DJ bekends als de smaakmaker in het Nederlandse clubgebeuren. Bekend om zijn geweldige sets en zijn unieke 'Dimitri-style' zal hij deze editie van Deep Audio zijn opwachting maken. Een perfecte samensmelting tussen de muziekstijlen van de residents Ken en Lennart.

Next edition Zaterdag 4 April, 22:00 tot 02:30, 8 EUR.
Design MHQ.NL and ARTFORM.ORG.

(toegevoegd:01-04-2003/15:45)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws