Heineken Nightlive STEAM maakt Rotterdam heter dan ooit

Partyscene Redactie | 31 maart 2003
headlines


Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april zal Rotterdam stomen van warmte. Het unieke evenement Heineken Nightlive STEAM vindt plaats op deze datum in Ahoy. Verschillende nationale en internationale grootheden treden hier op. De muziekstijlen gaan van soul tot hiphop en reggae en van R&B tot dance.

De organisatie heeft een aantal artiesten bekend gemaakt. Dit zijn o.a. Erykah Badu, Jay-Z en Postmen. Erykah Badu mixt soul met hiphop en R&B en heeft hits gescoord met o.a. Tyrone en Next Life. De rapper Jay-Z maakt uitdagende songs vol soul en hiphop. Hij is vooral bekend van zijn hit Girls Girls Girls. De band Postman combineert hiphop met reggae en rapmuziek. De twaalf Hollandse bandleden vullen de internationale sterren goed aan. Postman heeft hits gehad met Cocktail en U wait.

Dj Grandmaster Flash die internationaal bekend is mixt de performances van alle artiesten aan elkaar. Hij doet dit op een manier waarbij het publiek niet stil kan zitten. Naast de muziek is er ook plaats op een speciaal podium voor breakdancers en streetdancers die hierop hun kunsten vertonen. Niemand minder dan DMC, van RUN DMC, bepaalt aan de hand van het gejuich van het publiek welke dansers de besten zijn.

Heineken Nightlive STEAM
Ahoy, Rotterdam
11 en 12 april 2003
Entree: vanaf 25 euro

Partyscene.nl mag kaarten weggeven voor dit evenement. Wil jij hier bij zijn? Ga dan naar winnen en laat je gegevens achter.


(toegevoegd:31-03-2003/14:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws