Luv Dancin’ in Paradiso

Partyscene Redactie | 25 maart 2003
headlines

Vrijdag 28 maart organiseert Club Risk samen met Kindred Spirits een tweede editie van Luv Dancin’ in Paradiso te Amsterdam. Dj’s die op deze avond draaien zijn dj Spen, Cassie6 en Timmy.

Spen begon zijn carrière met het produceren van mix shows voor WEB AM in Baltimore. Hij heeft het nummer “Girl you know it’s true” geschreven, wat gecoverd is door Milli Vanilli. Hij heeft veel commerciele dansplaten geproduceerd voor o.a. Chrystal Waters en Gypsy Woman, maar hij is ook verantwoordelijk voor remixen voor o.a. Diana Ross, Everything but the girl en Ann Nesby. Op dit moment houdt Spen zich vooral bezig met het dj zijn. Hij draait wereldwijd van Japan tot Frankrijk en dit is de tweede keer dat hij in Nederland draait.

Resident dj Timmy draait zeer eclectisch. Zijn sound gaat van us garage, broken beats, nu-jazz, disco tot cut-up funk. Tijdens Luv Dancin’ draait hij samen met dj Spen en ligt het accent meer op us garage, afrobeats, disco en house.

Naast de dj’s is de cocktailbar van Southern Comfort net als de vorige keer weer aanwezig. Zij shaken de heerlijkste cocktails op deze tweede editie van Luv Dancin’.



LUV DANCIN’
vrijdag 28 Maart 2003
Paradiso, Amsterdam
Open: 24:00
Entree: € 15,-


(toegevoegd:25-03-2003/09:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws