Everybody is terug in Off_Corso

Partyscene Redactie | 21 maart 2003
headlines


Dinsdag 29 april is de derde editie van Everybody in de Rotterdamse Off_Corso. Resident DJ Sander Kleinenberg draait samen met Darren Emerson. Michel de Hey en Josh Wink zijn deze avond ook van de partij.

Resident dj Sander Kleinenberg en Darren Emerson staan vanavond garant voor ontwikkelingen op het gebied van progressive. De twee top dj’s draaien wereldwijd en zijn dus helemaal op de hoogte van de nieuwste sounds. Darren Emerson heeft meer dan 10 jaar deel uitgemaakt van het zeer succesvolle trio Underworld. Vanaf het jaar 2000 wilde hij zich richtten op een carrière als dj en producer. Hij heeft nu zijn eigen label, Underwater.
Naast de progressive dj’s zijn de techno dj’s Michel de Hey en Josh Wink ook aanwezig. Zij brengen samen, back2back, een set van drie uur ten gehore. Hierbij maken zij gebruik van drie draaitafels, EFX en het alom geprezen Final Scrath.
De uit Philadelphia afkomstige dj, producer en labeleigenaar Josh Wink, is al geruime tijd actief in de dance. Samen met King Britt is hij sinds 1994 eigenaar van het wereldwijd geprezen Ovum Label. Als producer is hij verantwoordelijk voor de meeste bizarre en succesvolle nummers als ‘Higher State’ en ‘Don’t Laugh’. Daarnaast is hij momenteel een populair remixer voor artiesten zoals Radiohead, Lenny Kravitz, Depeche Mode en No Doubt.

Everybody
Off_Corso, Rotterdam
29 april 2003
Open: 23.00 - 06.00 uur
Prijs: €23,-



(toegevoegd:21-03-2003/16:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws