ElectroNation presenteert ‘Infekted by Dr. Lektroluv’

Partyscene Redactie | 1 januari 2003
headlines


De groene Dr. Lektroluv heeft al twee electro CD’s uitgebracht en brengt nu zijn derde CD in Nederland uit. De compilatie genaamd, Infekted by Dr. Lektroluv 3, wordt zaterdag 15 maart door [URL1] in het Amuse Theatre te Amsterdam gepresenteerd. Beneden in het theater kun je luisteren naar Dr. Lektroluv, de DJ wordt bijgestaan door Pilot Paletti en DJ Dion. Boven wordt op KINK FM de gehele avond van ElectroNation live uitgezonden. Naast de live sets kun je ook interviews verwachten met de DJ’s.
ElecroNation is het geluid van de New Wave synthesizer uit de jaren '80 gecombineerd met de nieuwe futuristische geluiden en de sounds van electroclash. Dit geluid kun je ook verwachten van Dr. Lektroluv en de andere DJ’s die draaien deze avond.

Wil jij graag een CD van Dr. Lektroluv en wil jij zaterdag 15 maart aanwezig zijn bij de CD presentatie in het Amuse Theatre? Partyscene mag een aantal gesigneerde CD’s en een aantal kaartjes weggeven. Ga naar de rubriek Winnen en beantwoord de vraag juist.



Zaterdag 15 maart
Lokatie: Amuse Theatre, Amsterdam
Open: 23:00
Entree: € 15,-


(toegenvoegd:11-03-2003/16:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws