KREMLIN: 2DOC update

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

UPDATE | KREMLIN heeft ‘s werelds beste light-jockey, Ron D-Lite, uitgenodigd om op beide dagen een adembenemende lichtshow te verzorgen. Vision Impossible maakt op dit moment ook overuren in de studio. Het team werkt aan een verbluffende visuele productie voor de terugkeer van KREMLIN. Gastheren van 2 DAYS OF KAOS zijn twee van de beste MC’s ter wereld, namelijk MC Marxman [area 1] en MC Stretch [area 2]. Dit alles in combinatie met een uitmuntende line-up [zie www.kremlin.nl] zorgt ervoor dat dit een feest is, dat je gewoonweg niet mag missen.

AREA HOSTINGS | Op 29 april zal n van ‘s werelds meest invloedrijke artiesten bureaus, Decked Out!, de tweede zaal hosten. Speciaal voor deze gelegenheid heeft KREMLIN twee van de beste artiesten van het bureau uitgenodigd, namelijk Sister Bliss [Faithless] en Rui da Silva [Kismet Records]. Laatstgenoemde verkreeg begin 2001 wereldwijde faam met zijn enorme hit single “Touch Me”. Op 30 april zal dezelfde zaal gehost worden door Slice  een project waarmee Lucien Foort de afgelopen maanden de wereld rond gereisd heeft ter promotie van zijn meest recente CD.

COMPILATIE CD | De dubbele compilatie CD, die KREMLIN op Black Hole Recordings gaat uitbrengen, heeft enige vertraging opgelopen. De CD met de titel “KREMLIN presents 2 DAYS OF KAOS” zal nu vanaf de eerste week van april in de winkels te vinden zijn.
 
TOEGANGSBEWIJZEN |
De officile voorverkoop voor 2 DAYS OF KAOS is inmiddels van start gegaan en de kaarten vliegen de winkels uit. De verwachte stormloop op toegangsbewijzen voor de officile comeback van KREMLIN is een feit en het ziet er dan ook naar uit dat beide dagen uitverkocht zullen gaan voor het evenement. Kaarten zijn verkrijgbaar bij meer dan 1000 Ticketbox filialen [www.ticketbox.nl | 0900-9393 - 0,45 ct/pm] verspreid door heel Nederland, inclusief alle Free Record Shops. Voor een nabij verkooppunt: www.ticketbox.nl/verkooppunten/

Zie www.kremlin.nl voor meer info
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws