Subculture nieuw concept in Amuse Bouche

Partyscene Redactie | 28 februari 2003
headlines


Niet meteen beginnen met de harde beats van minimale techno of een hele avond voortkabbelende clubmuziek, maar een stevig techy begin met een crossover naar een super energiek einde. SubCulture biedt tech-house met een goede opbouw naar toegankelijke techno. Sfeer, directheid, intensheid en persoonlijk contact van de dj’s met het publiek in een kleine intieme omgeving. Dat is wat het SubCulture concept typeert.

SubCulture zoekt een chemische reactie tussen publiek, muziek, entourage en dj. Deze reactie wordt een uniek podium gegeven door de Amuse Bouche, die ruimte biedt aan 450 man. De visuals komen van de hand van de VJ’s van de Atroa connection.

Morgenavond wordt het spits afgebeten door El Papricoo, een upcoming talent in de hoofdstedelijke dancescene. Na een uur worden de wheels of steel overgenomen door André from Norway, onder meer bekend van de door hem gehoste Mid-Nite Sessions clubavonden in de More en zijn verschillende sets tijdens Chemistry en Club Risk.

Hoofdact die de zaal richting haar eerste hoogtepunt zal leiden is Angelo d’Onorio, ook wel kortweg bekend als dj Angelo. Na zijn residency in de Amsterdamse iT was Angelo al snel te bewonderen in vele Amsterdamse clubs als de Mazzo, Paradiso en de Roxy. Door de jaren deelde Angelo het podium met techno grootheden als Derrick May, Kenny Larkin, Billy Nasty, Laurent Garnier, Underworld, Slam Dj's, Funk D'Void e.v.a. Angelo is momenteel resident bij Off_corso in Rotterdam en bij Chemistry.

De avond wordt waardig afgesloten door wederom een aanstormend talent aan het Dj-firmament en resident van SubCulture, Robert Lommers. Hij zal zorgdragen voor de laatste orgastische ervaringen tijdens de openingnight van de nieuwe avond.

(toegevoegd:28-02-2003/12:54)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws