Luvdancin’ opent seizoen

Partyscene Redactie | 27 februari 2003
headlines


Cruciaal in ClubParadiso is de combinatie tussen de kleine en grote zaal, waarin elke avond verschillende accenten te horen zijn. ClubParadiso heeft het afgelopen jaar bewezen één van de meest vooraanstaande programmeringen te hebben die men kan tegenkomen in clubland.

Maar ook Luvdancin’ weet met vernieuwende line ups te komen. Zo stonden bij een eerdere editie bijvoorbeeld Kenny Dope, Francois K in de grote zaal, terwijl boven in de BG-Room vernieuwende sounds van o.a. Kaidi Thatham (agent K) en Bugz in the Attic draaiden.

Voor de aankomende editie heeft organisatie de Franse topper Dj Deep én Hollands US garage vertegenwoordiger Cassie6 in huis gehaald om in de grote zaal te draaien. Verwacht de meest cutting edge, house, US garage en off-beat die er hedendaags te vinden zijn. Dit alles gemixt met nieuwe tunes in en inspiraties uit disco en house(classics).

Boven in de Bg-Room het concept van Dj KC The Funkaholic ‘Kindred Spirits’. De Dj maakt zich al jaren hard voor vernieuwende geluiden in het Amsterdamse nachtleven. KC is ook één van de creatieve breinen achter ClubParadiso. De Dj wordt ondersteund door Dj Leroy die zijn sporen heeft verdient op o.a. avonden in de Rotterdamse Off_Corso.

Jij kunt de opening van het Luvdancin’ seizoen meemaken. Check dan wel even de ”WINNEN” rubriek.

Luv Dancin’
Paradiso, Amsterdam
28-02-2003
24.00-
€ 15
Downstairs: Dj Deep, Cassie6
BG-Room: Kindred Spirits: KC The Funkaholic vs. Dj Leroy
visuals: by outoforder

(toegevoegd:27-02-2003/11:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws