DJ Fanclub deel 2

Partyscene Redactie | 26 februari 2003
headlines




Undercover:
“Ik ben zondagnacht uit geweest naar de 020. En wat een feestelijk onthaal! De 020-doorpimp: “Goedenavond meneer Undercover. Welkom! Ja hoor, natuurlijk staat U op de lijst. We herkenden U al van verre aan Uw ‘balkje’!” Hierna mocht ik even langs de portiers, die vriendelijk, bijna verontschuldigend vroegen of ik m’n metalen voorwerpen, zoals sleutels, telefoon, fototoestel, muntjes, enzo in het bakje naast de metaaldetector zou willen leggen... a.u.b.! Hierna ging toch het gebruikelijke piepje af (Waarom heet zo’n ding metaaldetector en niet gewoon mensendetector. Gaan die detectors ooit wel eens NIET af?), waarna er vriendelijk, bijna verontschuldigend gevraagd werd of ze me mochten fouilleren. Ja, hoor. Ga je gang.
Leef je uit!

Hoezo vriendelijk?
Later kwam de manager van 020 nog naar me toe, of ik wel vriendelijk genoeg ontvangen was... Ik dacht nog: NOG VRIENDELIJKER? Dat is ook maf, maar al ras begreep ik het. De 020 staat genomineerd voor een Gouden Kabouter Award voor “Meest Onvriendelijke Portiers” en ze hebben naar aanleiding van die nominatie de vorige groep (onvriendelijke?) portiers ontslagen. Vandaar dus, die (overdreven?) vriendelijke ontvangst. Vervolgens kreeg ik een stapel consumptiebonnen en om de paar minuten kwam er een vriendelijke jongen of leuk meisje mij vriendelijk een drankje aanbieden. En elke keer weer, kwam het gesprek op de Gouden Kabouter Awards en de nominatie van WickedJazzSounds...

Democratie!
Hoe toevallig... Die zondagavond in de 020 heet WickedJazzSounds en ze willen O zo graag een gouden beeldje van Paradiso (de17de maart!) mee naar huis nemen. En of ik daar invloed op kan uitoefenen? Nee, juist niet! De GKA is een democratisch door het volk gekozen prijs en dus gelden de meeste stemmen! Iets wat heel normaal zou moeten zijn, maar waar toch bij die Nachtburgemeester verkiezing aan getwijfeld werd...
(O ja, over die alternatieve Nachtburgemeester verkiezingen heb ik het volgende week wel. Ik heb daar nu geen tijd meer voor, want ik moet de deur uit vanwege transfer-besprekingen...)

RoXy? Huh?
Nee, ik kwam juist kijken, hoe het mogelijk was dat zo’n WickedJazzSounds meer stemmen krijgt dan het aantal bezoekers wat ze trekken... Althans dat dacht ik. Het was niet stil, maar juist gezellig druk die afgelopen zondag en bere gezellig.
Ik kan iedereen aanraden er eens te gaan kijken, want die oude zondagavond gezelligheid van de overleden RoXy lijkt hier te herleven! (Zo goed, Phil en Manne? Graag gedaan!)”

Undercover

(toegevoegd:26-02-2003/17:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws