DJ Fanclub deel 1

Partyscene Redactie | 26 februari 2003
headlines

GKA-site?
Toen we twee jaar geleden aan dit avontuur begonnen, waren er bij deze site nog geen miljoenen, om schrijvers bij andere party-sites weg te kopen. Toch wilde PartyScene met de grote sites kunnen concurreren en DJ Fanclub wilde graag zo’n sympathieke site als deze in het zadel helpen. Dat kun je enerzijds doen, door het geven van een Gouden Kabouter Award. Immers als je eenmaal zo’n kleine gouden rakker gewonnen hebt, word je pas serieus genomen en tel je mee in de grote mensen wereld. Maar dit Terzijde!

Miljoenen?
En anderzijds, door daadwerkelijk mee te helpen de site te vullen. Oftewel wekelijks een verhaaltje of reportage over het nachtleven aan te leveren. We hebben dit gedaan in de gedaante van Jack Undercover. En wie is die Jack Undercover dan wel? Welnu, we gaan bij deze het grote geheim maar eens onthullen: Jack Undercover bestaat helemaal niet! Het is een verzonnen figuur. Een karikatuur van een nachtbraker. Een verzinsel van onze hoofdredactie, dus. Nu is de grap dat nu die zogenaamde Jack Undercover transfer-vrij is geworden en de aanbiedingen binnen stromen, we met een luxe-probleem opgescheept zitten. De ene party-site wappert met nog meer miljoenen dan de ander. Ja, net als bij voetbal kijken ze niet op een miljoentje meer of minder. Nu kan de armlastige PartyScene-site wat extra geld goed gebruiken om elders een paar echte reporters weg te kopen, maar het probleem is dat PartyScene.nl niks te verkopen heeft, want die
STER-reporter Jack Undercover bestaat helemaal niet...

Gemeen plan!
Nu zijn ze bij PartyScene.nl niet op het achterhoofd gevallen, en kwamen met een briljant plan! Matthijs de content-manager bedacht ineens dat als ze een stagiaire een balkje voor de ogen plakken en gewoon net doen of ie Jack Undercover is, deze goed te verkopen, moet zijn. Afijn, dat klinkt allemaal heel leuk en aardig, maar er is ook nog zoiets als de fictieve zaakwaarnemer van Jack Undercover en die wil er, zoals alle zaakwaarnemers dat willen, ook wat aan over houden. Deze meneer Buytenaerz is al jaren goed bevriend met Undercover en zegt het ‘underste uit de kan’ te willen. Tja, en dan heb je een probleem. Dan wordt het weer bakkeleien over een miljoentje meer of minder en daar hebben wij bij DJ Fanclub geen zin in. PartyScene heeft daar trouwens ook geen zin in, en dus dreigt er een patstelling.
Misschien is verhuren een optie?
En als zelfs dat niet lukt, moet die niet bestaande Undercover maar gewoon op de DJ Fanclub-site blijven en dan verzinnen we gewoon weer een andere naam voor een nep-reporter voor deze PartyScene-site, waaronder we al die onzin het internet op sturen.
Ja, we weten het!
Hier ontbreekt inmiddels alle logica, maar wat wil je...
er valt hier ook niks meer van te snappen.

Hoezo schizofreen?

Van de DJ Fanclub redactie

(toegevoegd:26-02-2003/17:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws