Sweet, sour en spice in The Back Door

Partyscene Redactie | 17 februari 2003
headlines


Het sweet sour & spice concept kwam tot stand door de samenwerking van een aantal personen uit verschillende richtingen in de dance industrie waaronder Dj’s, modescholen, platenlabels en meerdere promotors.

Sweet, sour & spice is een wekelijks event waarbij elke avond een op zichzelf staand feest is met bijpassende de muziek, stijl, decor en de mode. De locatie waar de nieuwe clubavond elke week om 23.00 start, is de Amsterdamse the Back Door.

Sweet staat voor ‘candy coated tunes with delicious beats’. Sour voor ‘cutting edge tunes with sharp beats’ en spice voor ‘fragrant vocal tunes seasoned with kicking beats’. De eerste drie keer is de avond in de sfeer van één thema. Maar de concepten worden ook gecombineerd. Zo is er de laatste zaterdag in maart een Sweet, sour & spice avond met Matthew Dekay.

Voor de muziek zijn zowel internationale als nationale Dj’s zijn uitgenodigd. Sweet, sour & spice heeft de ogen gericht op aankomend talent zoals Francesco Pico, de internationale nieuwkomers Gustin (Ierland) en Craigster en DJ Annemiek. Ook staan bekende Nederlandse helden in de eerste maand achter de draaitafels: Erick E, Marnix, Joost van Bellen.

Bij Partyscene kun je kaarten winnen voor de première. Check de “WINNEN” rubriek.

Sweet 01-03-2003
Alison Marks (UK), Marnix, Annemiek
Sour 08-03-2003
Erick-E , Francesco Pico & Annemiek
Spice 15-03-2003
Joost van Bellen, Annemiek
Sweet & Sour 22-03-2003
Gustin (Ierland), Craigster (UK)
Sweet Sour & Spice 29-03-2003
Matthew DeKay (solo)

Sweet Sour & Spice
The Back Door, Amsterdam
12 euro voorverkoop
23.00-laat

(toegevoegd:17-02-2003/11:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws