Sir Alex Patterson (The Orb) wederom bij Filth ’n Glory

Partyscene Redactie | 13 februari 2003
headlines


Het concept dj's en producers uit de dancescene los te laten op het fenomeen punk wordt door velen als een uitdaging gezien. Deze keer is het dus The Orb oprichter Dr Alex Patterson, die overigens niet geheel onbekend is met het verschijnsel punk. Als teenager was hij eind jaren zeventig, begin jaren tachtig roadie van de in punkkringen zeer populaire groep The Killing Joke, wiens bassist Youth later nog korte tijd deel heeft uitgemaakt van een van de eerste bezettingen van the Orb.
Het is al de tweede keer dat Patterson Filth 'n glory met een bezoek vereert. En vanwege het grote succes van de eerste keer, en het enorme plezier dat hij aan deze avond beleefde kostte het niet veel moeite hem over te halen voor een comeback. Het is moeilijk te voorspellen met wat voor set hij voor de dag komt. Maar afgaande op zijn eerdere optreden wordt het mogelijk een mix van obscure electro, dub en onvervalste punk gepresenteerd op een manier die ook dance-liefhebbers aan zal spreken. Hij wordt bijgestaan door residents Mulat en Freestone en natuurlijk live and bad the No Shows (UK). Verder worden de visuals verzorgd door Vj Georgie.
Voor de volgende editie is NRK dj/label-boss Nick Harris geboekt en hopen the No Shows klaar te zijn met hun houseclassics set (punkversies). Daarnaast zijn er mode-ontwerpers en stylisten benaderd om hun visie op punk te geven, al dan niet vertaald naar een hedendaags tijdsbeeld.
Mensen die van deze opmerkelijke avond getuige willen zijn:
Donderdag 20.02.2003
10.00 PM - 03.00 AM Be early!
7 euro

Dresscode: posh-punk-chic
Winston Kingdom, Warmoesstraat 129, Amsterdam

(toegevoegd:13-02-2003/10:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws