Dance4Life voor het goede doel

Partyscene Redactie | 1 januari 2003
headlines


Op vrijdag 14 maart vindt in de Lichtfabriek te Haarlem een speciale danceparty plaats. De Haarlemse organisatie Flexcited brengt dan Dance4Life. De kaartopbrengst na aftrek van de kosten, is bestemd voor het goede doel. De Organisatie van Dance4Life stort het bedrag op Giro 555, de samenwerkende hulporganisaties (SHO) die zich op dit moment inzetten tegen de dreigende hongersnood in Afrika.

Een combinatie van bekende Haarlemse Dj's en Dj's uit de rest van Nederland zullen tijdens Dance4Life belangeloos tussen 21.00 en 04.00 optreden in 2 verschillende zalen. De grootste zaal is bestemd voor groovy house en funky techno, en in de kleinere zaal (lounge) zal soul/funk/downtempo ten gehore worden gebracht.

Main:
-Natarcia
-Georgio
-Alvredo
-Zki & Dobre
-Alexander Koning
-Bart Skils
-Rhino & Martun Fisher

Lounge:
-Dj Dame
-Relax

Exotische (buik)danseressen en een percussionist zullen niet ontbreken. Zij zullen het geheel een Afrikaans tintje geven.
Daarnaast zullen er promomeiden rondlopen die polaroidfoto's zullen maken van het publiek. Ook de opbrengst hiervan gaat naar Giro 555.

Kaarten voor dit feest zullen slechts 10 euro in de voorverkoop gaan kosten. De prijs is laagdrempelig gehouden om zoveel mogelijk mensen te trekken. Aan de deur zullen de kaarten 12,50 euro kosten.

(toegevoegd:11-02-2003/15:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws