Stijlvol fashion event in Escape

Partyscene Redactie | 2 mei 2003
headlines



Tijdens Stylish worden fashion en dance gecombineerd. Dj’s, dansers, een catwalk, kinky kappers en professionele visagisten moeten van het feest op 21 februari een ware gebeurtenis maken.

Dj’s achter de draaitafels zijn deze eerste editie Dj Joost van Bellen en Dj Chique. De Bubble Club Dancers geven het publiek op de dansvloer het goede voorbeeld.

In de Escape zijn ook Kinky Kappers aanwezig. Wil je met een nieuw kapsel of andere make up de dansvloer op dan kan dat. De Kinky Kappers zullen iedereen die dat wil gratis een nieuw kapsel aanmeten. Ook is er aandacht voor make up. Professionele visagisten staan gereed om je op te maken volgens de nieuwste trends. Met je nieuwe look is het dan weer mogelijk om op de foto te gaan die in ieder geval op internet gezet wordt.

Met de Amsterdamse Escape Venue heeft Stylish een stijlvolle locatie gevonden die deze fashion party waardig is. Martijn Timman van de organisatie: “Het is een fantastische zaal en mode komt hier gewoon het best tot zijn recht.” De mode die geshowd wordt, is van een toonaangevend kledingmerk. Op de catwalk toont het merk haar Springsummer collectie. De volgende Stylish, wat na de zomer zal plaatsvinden, zullen meerdere merken van eenzelfde allure hun herfstcollectie showen.

Partyscene mag 5 x 2 kaarten weggeven voor dit fashion event. Ga daarvoor naar de rubriek "WINNEN".

Stylish, the fashion party
Escape Venue, Amsterdam
21 februari
22.00-05.00
Ticket: 17,50 (ex fee)

(toegevoegd:05-02-2003/10:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws