Dj’s JP en Rossi wijden U-Matic in

Partyscene Redactie | 31 januari 2003
headlines


Club U(spreekt uit Clup Joe) ging halverwege december open in Zaandam. Vandaar dat er vele primeurs werden en worden gegeven. Zo is 7 Februari de lancering van U-Matic.

HQ- en Dance Valley-boegbeelden van het eerste uur JP en Rossi zijn uitgenodigd voor de ultimate harddance clubbing experience zoals Club U de avond zelf omschrijft De beide heren nemen het publiek mee op een trip door de vele harde dancevarianten.

Als eigenaar van één van de beste platenzaken in Amsterdam (The Groove Connection) en als resident van de maandelijkse HQ-avonden in de Amsterdamse Melkweg zit Dj JP boven op de laatste ontwikkelingen in de harddance. Hij weet de muziek te brengen waar het publiek op wacht. Zelf omschrijft hij zijn eigen geluid als een stijl die tussen Techno, Trance en Groovy Energy Harddance in zit.

Dj Rossi maakte in 1995 zijn debuut op het Dance Valley Festival, waar hij elk jaar nadien weer op de line up stond. Vanaf 1998 maakt hij ook deel uit van de vaste artiestenstal van HQ-parties in de Melkweg. Zijn stijl is moeilijk te omschrijven vanwege de enorme diversiteit in z’n muziek. Maar dat is dan ook de harddance van nu: doorbreken van de hokjesgeest; als de muziek maar hard & energetic is.

U-Matic
Club U, Zaandam
Vrijdag 7 februari
23.00-05.00
€ 7,-
JP, Rossi

(toegevoegd:31-01-2003/12:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws