Funk A Licious nieuwe clubavond in Almere

Partyscene Redactie | 29 januari 2003
headlines


De organisatie achter Funk a Licious is Mixature. Zij willen tegenwicht bieden aan het groeiende aantal evenementen waar de harde house stijlen de boventoon voeren. Volgens Mixature mag de clubavond best wat vriendelijker zijn. Funk A Licious is dan ook een clubavond waarin funk, groove, latin en club centraal staan. Ook is er plaats voor live muziek.

Voor de eerste avond is gekozen voor een line-up van Dj's uit Mixature's eigen bookingsbureau. Groove, club en latin house klanken zullen voornamelijk uit de boxen komen. Dj Maximum zal samen met dj Prodice en dj Funk-U de warmte en het gevoel proberen uit te dragen dat bij deze avond past. Sopie Man zorgt voor live percussie en de vocale ondersteuning komt van Esme.

De locatie van Funk a Licious, Club Sequoia, stond voorheen bekend als Club-Up en bevindt zich praktisch op het NS station van Almere-Buiten.

Kaarten voor deze avond kosten 7 euro. Het feest begint om 22:00 uur. Om 5 uur ’s ochtend sluit Sequoia haar deuren. Tien minuten eerder vertrekt de eerste trein richting Amsterdam vanaf station Almere-Buiten.

Partyscene mag 5 x 2 kaarten weggeven voor de eerste editie. Ga daarvoor naar de rubriek ”WINNEN”

(toegevoegd:29-01-2003/13:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws