Rotterdam's brand new clubnight heet 'Suite'

Partyscene Redactie | 23 januari 2003
headlines



Zotter is de nieuwe hotspot van Rotterdam. De inrichting is heel stijlvol en het staat vooral bekend om de intieme sfeer. Dit alles in combinatie met de heerlijke sound van UK garage met de beste DJ's en MC's wordt het gegarandeerd een topavond! Zaterdag 25 januari is de eerste editie en de volgende DJ´s en MC’s staan op het menu:

Gomes >> Wie kent deze man niet. Hij staat bekend om zijn energieke sets samen met MC Vin-E op Speedfreax. Ook stond hij 2 jaar achter elkaar op Innercity. Verder heeft Gomes op bijna elke Ukgarage party van Nederland wel achter de draaitafels gestaan, bijvoorbeeld bij Blazein in de Escape Amsterdam, Need2Speed in Arnhem en bij Splendid in Amsterdam.

Andy Callister >> Ook deze man is een gevestigde naam binnen de Ukgarage-scene van Nederland. Deze uit Rotterdam afkomstige DJ is resident DJ bij Splendid en Speedfreax. Hij heeft op vele plekken in het land én zelfs in het buitenland de mensen laten swingen.

Marky R & Julio>> Deze upcoming DJ’s zijn vooral bekend van Sens U All. Marky R draait geregeld op een normale vrijdag of zaterdag in Zotter samen met Jeremaine S en met oud en nieuw was hij te bewonderen in de Ministry of Dance. Get ready 4 their funky UK-garage sounds!

Jeremaine S >> Dit is 1 van de grootste upcoming talents in Rotterdam. Omdat deze man een veelzijdige DJ is, draait hij op veel soorten feesten. Hij draait Classics, R&B, Uk-Garage, maar ook House ligt in zijn straatje. Hij heeft gedraaid op Urban Groovez, Dr Feelgood’s in OffCorso en hij mocht invallen op FuckstarFuck, het oud&nieuwfeest in Now&Wow.

MC Vin-E >> Deze MC gaat al heel lang mee en is voor velen de beste MC van Nederland. Niets voor niets is hij de resident MC van Speedfreax en doet hij hier vele gigs naast zoals: Need2Speed, Blazein en Splendid. Ook in de Drum ’n Bass-scene is Vin-E een grote naam en heeft hij crowds gehyped op Dancevalley & ImpulZ outdoor.

MC Lady Bee >> The fastest rising star in de MC-scene. Deze pas 19 jaar oude vrouwelijke MC heeft al op bijna elk feest haar kunsten vertoond, ook is ze internationaal aan de weg aan het timmeren. Resident MC op Splendid en gigs op: Speedfreax, Dancevalley, Lowlands & Innercity, om maar een impressie uit haar carrière te geven. Naast MC’en bezit deze dame ook singing skills. So BEE prepared!

Tip: Zorg ervoor dat je de flyer te pakken krijgt!

MORE INFO: 2-FUNKY.NL

(toegevoegd:23-01-2003/10:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws