ClubRisk gaat naar De Rechter

Partyscene Redactie | 20 januari 2003
headlines


Op 1 februari 2003 is het zover. De programmering is wederom tweezijdig. In de eerste, tevens de grootste, zaal staat dj ROOG (hardsoul) samen met de resident dj IVO. Hier zal “uplifting house music” de boventoon voeren. ROOG vult hiermee al jaren de vloeren in alle nationale, alsmede internationale clubs, zoals oa; de Amsterdamse More (elke derde zaterdag voor [URL1]) tot en met de Londonse Ministry of Sound, waar hij nog in December stond voor het Engelse top-label DEFECTED.

ROOG begint zich zo langzamerhand tussen de wereldtop in zijn genre te scharen. Samen met zijn broer Gregory produceert hij onder de naam HARDSOUL. Het zijn producties die uitkomen op internationale top-labels als SOULFURIC, en die door alle groten der aarde worden gedraaid en geprezen. Door deze constante uitvloei van hoge kwaliteits platen zijn de producties met grote regelmaat terug te vinden in de Engelse dance charts. ROOG is hiermee een relatief korte tijd een van de ambassadeurs van de Nederlandse housescene geworden…

In de tweede, kleinere zaal, wordt meer voor diepgang, en een eclectische stijl van draaien gekozen. Nieuwe dance stromingen zoals bv broken beats gaan daar hand in hand met klassieke inspiraties uit de funk, disco, latin, house, garage en techno. Deze zaal is juist bedoeld voor de “liefhebbers” , mensen die op zoek zijn naar iets nieuws, of juist niet. Het is wat verrassender, en minder 4-to-the-floor…Wat het ook wordt qua dance stroming, het is altijd warm, soulvol en diep. Edgarage en Timmy zullen daar ditmaal de honneurs waarnemen. En de nu al bekende Luvdancin’ sound – van ClubParadiso - naar Eindhoven verplaatsten!

CLUBRISKEINDHOVEN @ DERECHTER

ROOM 001:
ROOG (HARDSOUL)
IVO
ROOM 002:
LUVDANCIN’ feat: EDGARAGE & TIMMY
(NEW CLASSIX SOUL SOUNDS)

(toegevoegd:20-01-2003/14:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws