Darren Tate bij Nederlands boekingskantoor

Partyscene Redactie | 20 januari 2003
headlines


De wereldwijde reputatie van de Nederlandse dance-scene is volgens Darren Tate zo goed dat hij vorig jaar overging tot een naamsverandering in Jurgen Vries. Nu is Tate een contract aangegaan met een Nederlands boekingskantoor.

Op de website van het boekingskantoor staat de Engelse Dj echter onder Darren Tate en niet Jurgen Vries te boek.
Manager Dick Leijen van 1management: “Darren boeken wij als Darren Tate a.k.a. Jurgen Vries. Hij is in Nederland bekend van Jurgen Vries, maar Darren Tate is zijn Dj-naam. We gaan hem niet als Jurgen Vries boeken want onder zijn eigen naam doet hij nog veel meer.”

Tate is voor Nederland en Europa, uitgezonderd Engeland, alleen bij 1Management te boeken. “Hij zal volgens onze werkwijze eerst op grotere feesten komen te staan en daarna clubs aandoen. Waarschijnlijk zal hij op UDC festivals draaien waar ook Astrid en Don Diablo geboekt staan. Of op een feest van ID&T, waar hij een eigen radioshow heeft,” meldt Leijen. De Dj/ producer was al te bewonderen tijdens de Yorin Dance Experience.

Het boekingskantoor heeft o.a. ook Astrid, Erick E., Don Diablo, Lucien Foort en Vj’s Vision Impossible onder haar hoede. Leijen denkt dat Tate bij zijn boekingskantoor heeft aangeklopt omdat Astrid en Don Diablo bij hen te boeken zijn.

In 2002 redeneerde de Engelse Dj dat hij met een Nederlands klinkende naam een garantie op succes zou hebben omdat Nederlanders als Armin van Buuren, Ferry Corsten en Dj Tiësto het meest succesvol zijn op het gebied van trance. Zijn platenmaatschappij in Nederland leverde hem een namenlijst van medewerkers. Uit die lijst stelde Tate de naam Jurgen Vries samen. Hiermee scoorde hij in afgelopen zomer de hit ‘The Theme’. Zijn tweede release als Jurgen Vries, “The Opera Song”, staat gepland op 27 januari 2003.

(toegevoegd:20-01-2003/14:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws