Tiësto op zoek naar nieuw talent

Partyscene Redactie | 17 januari 2003
headlines



Om iets terug te doen voor de dance scene wil Tiësto het gewonnen geldbedrag, maar liefst 10.000 euro, gebruiken om iemand anders de kans te geven zijn of haar muzikale dromen te realiseren, zoals hij dat zelf ook heeft gedaan. De Dj besloot een wedstrijd uit te schrijven waarbij nieuwe Nederlandse talenten hun eigen creaties kunnen inzenden.

Tiësto is op zoek naar zangers of zangeressen met een eigen gecomponeerd/ geschreven nummer (covers zijn niet toegestaan) en/ of producers met een zelf geschreven/ geproduceerd vocaal nummer, wat is ingezongen door een zanger en/ of zangeres. Gezien het internationale karakter dient de tekst in het Engels te zijn. De muziekstijlen waar met name naar gezocht wordt zijn Pop, Trance en House.

De winnaar zal door Tiësto persoonlijk uitgekozen en begeleidt worden. De 10.000 euro wordt besteed aan de promotie van de winnaar van de wedstrijd. De gelukkige winnaar krijgt een platencontract aangeboden en het nummer wordt internationaal uitgebracht op vinyl en cd single. Ook zal er een videoclip worden vervaardigd, zal Tiësto een remix van het nummer maken en wordt er een internationale publiciteits- en marketingcampagne opgezet ter bevordering van de artiest en het nummer. Tevens zullen er in binnen- en buitenland live optredens worden georganiseerd.

De wedstrijd loopt van 17 januari tot en met 30 april 2003. De winnaar wordt in mei bekend gemaakt, alle inzenders krijgen bericht. Op de website rondom de wedstrijd vind je alle deelnemersinformatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws