Lijsttrekkers bij Election Party BNN

Partyscene Redactie | 15 januari 2003
headlines



In het Amsterdamse Hotel Arena Tonight zijn naast de gebruikelijke Dj’s ook een handvol hooggeplaatste politici aanwezig op de ‘Lijst 0 Election Party’. De politieke figuren zullen op ongebruikelijk manier campagne voeren. Zo staat Wouter Bos achter de bar en stuurt hij 3 jonge PVDA-ers de zaal in met rode rozen, Femke Halsema (Groen Links) komt met twee kunstenaars een schilderij maken van de indrukken van het feest, Jan Marijnissen is samen met Def P van Osdorp Posse voor de SP aanwezig, Maxime Verhagen (CDA) zet een loungebank neer waar je met hem kunt discussiëren, Emile Ratelband (Lijst Ratelband) neemt plaats achter de draaitafels en de VVD vaardigt de staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus af. Zij zal toast met zalm rondbrengen.

Tussen 11 en 12 krijgt elke politici een paar minuten de tijd om nog even te zeggen waarom je nu juist op hem/ haar moet stemmen. De avond wordt gehost door Mick Boskamp. Namens Lijst 0 zijn Bridget en Katja Schuurman aanwezig.

De clubavond wordt gevuld door Erick-E, Brian S, Rob Boskamp, Eric de Man, Kevin & Rogor, Mc Cupid, Helena, Mr. Mike en de Discotwins. In de vooravond zijn er speciale gasten van diverse politieke partijen in de zaal aanwezig.

De Election Party is de eerste in een reeks van de maandelijkse clubavond Lust for Life. De clubavond zal iedere eerste zaterdag van de maand door BNN worden georganiseerd. Naast de gebruikelijke programmering is er altijd een thema aan de avond verbonden. Tijdens deze avonden is er aandacht voor muziek, dans en visueel vermaak. Lust for Life biedt een avondvullend programma met verrassende elementen zoals; cabaret, modeshows en exposities.

18 januari 2003
Lust for life: “Lijst 0 Election Party”
Hotel Arena Tonight
’s Gravesandestraat 51 Amsterdam
20.00-04.00
12,50 euro presale ex fee

(toegevoegd:15-01-2003/13:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws