XS deel 2

Partyscene Redactie | 14 januari 2003
headlines


Na de opening in maart 2002 waren de eigenaren van XS niet geheel tevreden. Achter de schermen ging de organisatie op zoek naar het juiste imago en programmering.

Nieuwe partners zorgden voor een nieuwe programmering. Voortaan Latino Beats op de 1e zaterdag van de maand en God Damn Funky presents Funky Town op de laatste. De donderdag met A+ en de vrijdag met M.I.L.K. zijn concepten van XS2 zelf. De vrijdag staat open voor andere organisaties om een avond in de club te hosten.

De periode tot 23 januari wordt gebruikt om de club te verbouwen. Kocx: “De club blijft van binnen en buiten herkenbaar als XS. De aanpassingen zijn vooral van praktische aard. Zo vergroten we de Dj boot en wordt het licht en geluid verbeterd. XS2 moet je zien als het vervolg op XS. De club heeft nog steeds dezelfde eigenaren. We willen de banden met XS niet doorsnijden. We hopen de klanten te behouden en met een compleet nieuw concept en naam ben je ze misschien kwijt.”

“We richten ons op 23 tot 30-jarigen die een gezellige avond uitwillen met vrouwvriendelijke muziek. In Den Haag is niets op dit gebied. De heeft een totaal andere insteek,” vertelt Marvin Kocx van XS2.

Donderdag 23 januari zal de club feestelijk heropenen met Benny Rodrigues en Jani. Vanaf donderdag 30 januari zal de reguliere programmering van club XS2 ingaan. In het weekend van 6, 7 en 8 februari zal de XS2 haar “Grand Opening” vieren met spectaculaire optredens van o.a. The SoulProviders (USA), Laidback Luke, Jani, Benny Rodrigues, Marnix, Erick E, Royal Mike, Brian S, Ricky Rivaro en vele anderen.

Programmering XS2

Donderdag
A+ , A plus
For college boys & girls
Dance

Vrijdag
M.I.L.K.
Pure House

Zaterdag
1st Latino Beats
A deep latin house trip

2nd & 3rd
U People
For the Love of U people

4th
God Damn Funky presents Funky Town
Funky Soulful House

(toegevoegd:14-01-2003/13:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws