DEEP Audio in Atlantis

Partyscene Redactie | 13 januari 2003
headlines


DEEP Audio is het concept van de uit Alkmaar afkomstige DJ`s Lennart & Ken. Met DEEP Audio hebben zij de perfecte balans gevonden tussen hun verschillende stijl van draaien. Een unieke combinatie van de mooie, warme en soulful techno-house van Ken en de wat diepere en stevigere sound van Lennart.

Atlantis zal zaterdag 18 januari tijdens de 4e editie op haar grondvesten schudden door de opzwepende en grensoverschrijdende beats. Soulful tech-house op zijn best: warm, indringend en funky as hell. Verwacht dus een booming avond waarbij muziek van hoge kwaliteit voorop staat in een intieme setting.

De twee Dj’s zaten ook achter FleXible, een succesvolle avond zo’n 3 jaar geleden. Sinds die tijd zijn beide heren vele malen te zien en te horen geweest in het hele land. Zo draaide Ken het afgelopen jaar o.a. in de Rotterdamse Off Corso tijdens de succesvolle club-avond ON. Lennart draaide onder meer in club Mazzo in Amsterdam. Ook als DJ-duo zijn ze op steeds meer events te vinden. Afgelopen zomer Beach Club Off Shore bijvoorbeeld.

DEEP Audio
Every six weeks @ Poppodium Atlantis, Alkmaar
Zaterdag 18 Januari 2003
22:00 tot 02:30
8 euro
Dj duo Lennart en Ken

(toegevoegd:13-01-2003/12:01)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws