Full Moon parties in Den Haag en Tilburg

Partyscene Redactie | 13 januari 2003
headlines



Full Moon Parties staan bekend om hun 'open minded' en exotische karakter. De legendarische strandfeesten, begonnen in Thailand, zijn van een lokaal gebeuren uitgegroeid tot een grote toeristische trekpleister. Tegenwoordig komen er zo'n 6.000 tot wel 10.000 mensen op af. Veel jonge reizigers stemmen zelfs hun reis er speciaal op af.
Ook in Nederland hebben we nu volle-maan-feesten. De opzet van de organisatie is het geven van kwalitatief hoogstaande feesten op speciale locaties door het hele land met bekende Dj’s.

Zaterdag 18 januari organiseert Havana in Den Haag een Full Moon party. Met Dj Barth Hendrix (Extrema, Supperclub) en Dj Franklin belooft dit een prima feest te worden. Er zijn natuurlijk diverse Full Moon Acts&Surprises De Dj's worden vocaal ondersteund door MC Nova (Soulvation). VJ projecties komen van R.E.L., bekend van ondermeer Chemistry.

Zondag 19 januari komt de FIOD (Tilburg) met 'Full Moon Down'. Met Dj Maurice, Fredde Le Grand en Dj Demies. De avond begint om 22.00 uur. Natuurlijk zullen er speciale Full Moon surprises zijn.

Rond de Full Moon Parties is ook een site opgezet.
Zie deze site als een persoonlijke gids, die je moet helpen de leukste volle-maan-feesten te vinden. Verwacht daarnaast de laatste party reports, party pics, het laatste nieuws en natuurlijk een prijsvragen om bijvoorbeeld een Full Moon diner te winnen.

Zaterdag 18 januari
Full Moon Party
Havana Den Haag
Dj Barth Hendrix (extrema, Supperclub)
Dj Franklin
Vocals: Mc Nova (soulvation)
Visuals R.E.L.
00.00-05.00 uur

Zondag 19 januari
Full Moon Down
Fiod Tilburg
Dj Maurice
Dj Fredde Le Grand
Dj Demies
Starts 22.00 uur

(toegevoegd:13-01-2003/10:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws