M@DDOX dress to impress maand

Partyscene Redactie | 1 september 2003
headlines


Afgelopen oud en nieuw stuurde M@DDOX een stelletje naar New York om het tienjarige bestaan van de club te vieren. Nu in de maand januari maakt elke vrouwelijke bezoeker kans op een trip naar Londen.

De maand januari is in M@DDOX de Dress to Impress maand. Dat wordt een lange middag shoppen voor de dames. En uren voor de spiegel staan voordat je de club binnenloopt. Je moet natuurlijk wel wat beter gekleed zijn dan de gemiddelde Idols kandidaat.

De huisfotograaf gaat elke zaterdag op pad om vrouwelijke bezoekers in de club te spotten. Van de twintig gefotografeerde dames kiest M@DDOX de miss uit die het origineelste gestyled is óf de dame die opvalt door haar manier van dansen. De winnaar van de week komt op de site te staan. Inmiddels is al de eerste kanshebber op de reis al te bewonderen op internet.

De 11e en de 18e worden de twee andere plekken opgevuld. Vanaf 21 januari tot de 25e is het mogelijk om te stemmen op jouw favoriet van de drie dames. Degene die de meeste stemmen behaald, wint een reis naar Londen. Zaterdag 25 januari presenteert M@DDOX in hun club de winnares.

De maanden na januari heeft de huisfotograaf het ook nog druk. In februari staan namelijk de koppels centraal en in maart maken de heren kans op een prijs.

(toegevoegd:09-01-2003/17:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws