DJ Fanclub ziet in het gedrag van de Pinguïn een oplossing voor veel wereldleed

Partyscene Redactie | 1 juli 2003
headlines




Oud & Nieuw 2002/2003
Het was redelijk koud in de Iglo, maar daar doen echte Pinguïns niet moeilijk over! Die zijn wel wat gewent. Waarom vriezen Pinguïns eigenlijk niet dood? Dat zal ik eens uitleggen.

Koud hè?
Bij hele koude temperaturen vriest normaal gesproken elk mens of dier dood. Maar Pinguïns niet? Hoe kan dat? Om het doodvriezen tegen te gaan, hebben de Pinguïns het volgende gevonden. Ze gaan lekker met z’n allen dicht tegen elkaar aan staan in een grote groep. Zo verwarmen ze elkaar. Maar, wat gebeurt er met de Pinguïns die aan de rand staan? Vriezen die niet dood, dan? Nee, als zij het echt koud hebben gekregen, maken de warmere Pinguïns uit het midden van de groep plaats voor die arme “randpinguïns”. Die kunnen dan in het midden van de groep een beetje bijkomen. En verder rouleren ze continu, zodat er geen ene pinguïn doodvriest. Kijk dat is nou mooi!

Een dankwoord:
Zo ook op het Pinguïn Club feestje. Men ging lekker dicht tegen elkander kletsen, drinken en dansen. Dat is ook mooi! Dank aan alle Pinguïns, maar in het bijzonder dank aan Per, “Eigen”-Thijs, Celeste, Monza, Jasper, Martijn, Remco, Dick, Arthur, Ruud, Leen, Miel, Corné en Frank.

Dank ook, namens Pinguïn Maz,
Pinguïn Jack

Queen nummer 1 in de nationale top-2000
Nou, nou, wat origineel: De Bohemian Rapsody op 1? Ik snap dat niet...
Edoch, gezien de immense populariteit van Queen, kan en mag deze groep natuurlijk niet ontbreken op de volgende Gouden Kabouter Awards Gala Avond (op 17 maart te Paradiso). Bij enige navraag bleek de band reeds ontbonden te zijn, om over de sympathieke leadzanger nog maar te zwijgen.


Goede raad duur?
Goede raad is duur, maar tijdens de officiële Pinguïn Club After-After-Party werd zomaar spontaan een nieuwe Queen geformeerd. Zij playbackten die woensdag-ochtend dat het een lieve lust was en met nog ruim 2 maanden repeteren voor de boeg, zal dat een daverend optreden worden.

Undercover

PS:
ID&T forum zwaar OK!
Ja, ja, ik weet het. Ik heb wel eens iets anders beweerd, maar iedereen mag toch wel eens een keer van mening veranderen. Toch? Ik was gister getuigen van een topic-ontwikkeling die er niet om loog. (of juist wel...) Een of andere onverlaat (LEES: KLOOTZAK!) had een topic geopend onder een valse naam. Hierin schreef deze figuur (die zich voordeed als vriendin van de overledene) over een vriendinnetje dat zelfmoord gepleegd zou hebben. Ook publiceerde die lullo enkele zinnen uit de afscheidsbrief die het bewuste meisje achter zou hebben gelaten. Dat meisje dat zelfmoord gepleegd zou hebben was een hele bekende op het ID&T forum, dus je begrijpt dat zoiets totale ontgoocheling teweeg bracht onder de andere vaste forummers. Bijna niemand kon het bevatten. Bijna niemand wilde het geloven en bijna niemand kon het geloven. Waarom zij?

Underzoek?
Er werd meteen een grootschalig onderzoek ingesteld. Iemand had geloof ik uiteindelijk de broer (die op dat moment niet thuis was) van het meisje opgespoord, maar die wist van niks en schrok zich een hoedje (en dat is erg slapjes uitgedrukt!). Die arme broer spoedde zich naar huis, om vervolgens zijn zusje levend en wel thuis aan te treffen. Druk doende met haar huiswerk... Zij heeft toen zelf onmiddellijk het forum ingelicht dat het om een nep-overlijdens bericht ging. Oef!

Gelukkig!
De opluchting was uiteraard groot! Iedereen weer blij op het ID&T forum. Blij? Ja, héél blij, maar ook héél boos, want er moet dus ergens een zieke geest zijn die denkt met zulke klotestreken weg te kunnen komen...
Mooi niet!
Er is al een opsporingsteam samengesteld: De Cock (met CEE O CEE KAA), Peter R. de Vries, Nikita en Undercover. Wij verwachten spoedig een aanhouding! Wat de straf zal zijn voor de dader is nog niet bekend, maar ik heb al enkele creatieve suggesties op het ID&T forum gelezen!
Wie zegt dat ze bij ID&T niet creatief kunnen zijn heeft het dus behoorlijk mis!!!
Wat ik dus eigenlijk wilde zeggen met dit verhaal is dat die ID&T forummers heel erg veel om elkaar geven en ook heel goed voor elkaar op komen.
Kijk dat is nou mooi! Het lijken wel Pinguïns...

(toegevoegd:07-01-2003/10:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws