Begin nieuwe jaar met oude platen

Partyscene Redactie | 1 februari 2003
headlines


Op 4 januari, de eerste zaterdag van het nieuwe jaar 2003 presenteert JSR de eerste editie van een nieuwe reeks clubnights in Alkmaar.
In deze reeks zullen de House Classics centraal staan met telkens een ander thema. Dit nieuwe jaar wordt ingeluid met oude platen. Maar dan wel de klassiekers die de grondvesten van house vormen De kickoff staat in het teken van allround House Classics uit de jaren '92 en '93. Later in het jaar 2003 komt HouseClassics vanuit andere locaties met thema's als Clubclassics, Acid/Techno, Break Beat en Dutch Old School.

De eerste editie van de HouseClassics reeks zullen de dj's 'The Groove', 'Gemini' en 'Michel' het publiek vermaken met klassiekers uit dit House-tijdperk. Daarnaast kunnen jullie deze avond onder het genot van de lekkere bass en een drankje genieten van enkele special dance-acts.

Gaat Q-dance een rechtszaak beginnen rond de naam HouseClassics? Zij organiseert namelijk feesten met praktisch dezelfde naam, ‘Houseclassics’. En nu wil het dat Q-dance aan het einde van vorig jaar de organisator van Hardhouse Exqlusive gebood de naam te veranderen. Dit omdat de naam te veel weg had van haar project X-qlusive, dat ook nog eens in het zelfde weekeinde zou plaatsvinden.

House Classics '92-'93 Happy New JRS Year
Podium Atlantis, Breedstraat 33 Alkmaar
4 januari 2003
20.00-02.30
8 euro (ex membership)

(toegevoegd:01-01-2003/14:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws