Shine knalt het jaar uit

Partyscene Redactie | 19 december 2002
headlines


Deze decembermaand is de grote zaal van De Rechter het decor van Techno. De 28e is daarom niemand minder dan Colin Dale (UK) uitgenodigd. Deze man, die ontzettend veel heeft betekend voor de ontwikkeling van techno in Engeland, gaat de laatste Indoor Sessions van 2002 knallend afsluiten.
Naast Engelsman zal ook Skylla achter de draaitafels plaatsnemen. Zij is vanaf december de vaste resident van ‘Finest in Techno’. Skylla draaide op de eerste Inner Sessions en heeft al een hele staat van dienst met gigs in onder andere Awakenings en 013. Haar stijl varieert van funky techhouse en sfeervolle techno naar het meer stevigere werk.

In de Digital Funk room is deze Sessions de Belgische electro-held Spacid te gast. De Zuiderbuur stond eerder op Dance valley, 10 days off, Kozzmozz. Nog steeds draait hij echter graag in kleinschalige clubs om zijn grenzen te verkennen. Dit keer dus bij Shine in de Rechter met een speciale disco georiënteerde electro-set. Ari Daily vult de avond aan met een disco-flavoured set vol breaks, twisted house en funky electro.

De 28e staat DJ Vaillant in het Cafe geprogrammeerd. Deze muziekfreak is specialist op het gebied van nu-jazz, soul, broken beats, afro-beat, latin-funk,

Shine Indoor Sessions 3
De Rechter, Stratumseind 32 Eindhoven
28/12/02
22.00 uur – 04.00 uur
entree aan de deur 9 euro
voorverkoop 8 euro (ex fee) @ Emotion, Bullit, Rare Records & Lokaal 27 te Eindhoven. Mensen van buiten Eindhoven kunnen reserveren via tickets@shine.nl
line up:
Room 1 Finest in Techno: DJ: Colin Dale (Abstrakt Dance, Sensei) en DJ: Skylla
Room 2 Digital Funk: DJ Spacid (Funky Green Aliens) en DJ Ari Daily
Room 3 Cafe: De Vaillant (6 hour set)

(toegevoegd:19-12-2002/11.00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws