Phats & Small at Winter Departure

Partyscene Redactie | 17 december 2002
headlines


Het zal vast al opgevallen zijn dat het weer winter is. De eerste marathons op natuurijs zijn vorige week al verreden en de eerste ijzel zorgde deze week voor veel blikschade aan auto’s die van de weg gleden. Voordeel van de winter is Winter Departure.

Aanstaande zaterdag is het weer zover. Deze Departure is de Zap Club in Brighton het onderwerp. In 2000 waren Phats & Small in deze club resident dj’s terwijl hun wereldwijde hit ‘Turn Around’ op elke dansvloer te horen was. Niet alleen Phats & Small werden groot in de Zap Club ook Carl Cox was hier in een ver verleden resident.

De feelgood house van Phats & Small voert de boventoon tijdens Winter Departure dat in het NeMo plaatsvindt. Deze avond zullen zij hun legendarische Mutant Disco avond laten herleven met hun extreem dansbare disco-house. Naast de oude hits laten zij natuurlijk ook hun nieuwe klanken horen. Dit alles in een exclusieve 4 uur durende set vol met wat zij noemen ‘Dirty House’

Zoals jullie gewend zijn van Departure zullen er weer diverse acts zijn. Zo zorgt Katrien & co. voor een wederom onvergetelijke entree, maken Partners in Crime (PIC) hun opwachting samen met diverse dansers en zal resident Abrandis! weer de sterren van de hemel draaien.

(toegevoegd:17-12-2002/16:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws