Report: Sonja Silva, droomprinses gruwelt van slangen

Partyscene Redactie | 16 december 2002
headlines


Het traditionele Kerstnummer met Beroemd Bloot werd afgelopen donderdag gepresenteerd in Storm te Utrecht. Al bij de wandeling richting de locatie wisten we (uwer partyreporter en vriendin) dat ons iets groots te wachten stond. Waar op een normale avond de lucht donder dan donker is, was diezelfde lucht op de twaalfde dag van de maand december in het jaar 2002 opgelicht door een bundel wit licht die bij Storm vandaan kwam. Eenmaal bij de deur werd het thema ‘duizend en een nacht’ meteen goed gezet. Een kameel, meer vrolijke gekleurde lichtspelen en ongelofelijk veel flitsen uit camera’s van de verzamelde paparazi. Wat een binnenkomst. Met moeite de paparazi omzeild alhoewel die ons waarschijnlijk toch niet wilden fotograferen.

Vanuit de kou liepen we een Arabisch decor binnen. De VJ showt op de schermen onafgebroken Arabisch aandoende graphics en beelden van filmklassieker ‘Lawrence of Arabia’. Op de bar lagen allemaal kleine rozen en in de glazen fris, waar iedereen mee rond liep, zaten lichtgevende ijsblokjes. De dresscode was niet door iedereen even goed opgevolgd. De wel verklede dames en de enkele heer vielen extra op in de om kwart voor tien al goed gevulde Storm. Om 22.00 diende je binnen te zijn, want dan zou het programma rondom de presentatie van de Sonja Silva Playboy beginnen.

Iets over tien: Storm puilde uit. Danseressen met schaarse kledij voerden een sexy dans uit. Alhoewel het als Playboy nog veel bloter had gekund, zorgden de dames ervoor dat de temperatuur nog verder opliep. Toen de danseressen hun liedje hadden uitgedanst werd Sonja binnen gedragen door twee extreem brede heren die vast al jarenlang een abonnement op de sportschool hebben. Kon het aanwezige vrouwvolk ook een hun ogen uitkijken.
Sonja was gehuld in een typisch Oosters gewaad met goud borduursel. Enkel haar ogen waren, met moeite, zichtbaar. De hoofdredacteur overhandigde Sonja het eerste exemplaar waarna ze beiden snel van het toneel verdwenen waren. Het podium was nu vrij en al snel kon de zaal adem halen toen de menigte zich verspreidde door de tent.

Buikdanseressen serveerden hapjes terwijl zangeres Lisette en haar New Yorkse drum-'n-bass-band Etro Anime de toon probeerden te zetten. Later nam Jimmy V. de muziek over. De vele aanwezige zakenmannen en celebs (Winston Post, de kok uit ONM, Arie van Yorin, Roxy Belafante, Seth van MTV en een slechts 1 meter 65 grote Ray Slijngaard) zorgden er voor dat er niet vanaf minuut een werd geswinged.

Toen het allemaal net op gang kwam, werd de feestvreugde tijdelijk onderbroken door een slangenbezweerster die met kleine en grote slangen (Boa Constrictors naar mijn weten) Sonja, die weer onder het publiek was, deed sidderen. Sonja had duidelijk een hekel aan de reptielen. Enkele andere bezoekers daarentegen niet. Die gingen vrolijk aan de haal met de vele kilo’s wegende monsters. Na de slangenbezweerders-act werd de knop van muziek weer opengegooid en konden de aanwezigen dansen op de beats van Dj Real Canario. Hoe later het werd hoe wilder het werd. Al met al een geslaagd feestje. Wel moet de Playboy de volgende keer met zo’n groot opgezette presentatie op zoek naar een grotere locatie.

txt by eetsl

(toegevoegd: 16-12-2002/18:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws