Club Q invites Dave Begg

Partyscene Redactie | 12 oktober 2002
headlines


Het is de tweede keer dit jaar dat deze dj uit de stal van hook/bellboy de vetste progressive/techhouse sound uit het soundsysteme van The Q zal laten knallen. Dave Begg is een van de hardst werkende dj's van Schotland op het moment. Hij is sinds 1993 resident dj bij Much-Loved Skank en AREA 51, een van de beste progressive house clubnights in Schotland.

Voorafgaand aan Dave Begg zal Dj Quintin het publiek voorzien van zijn natural sound of the underground. Quintin zal met pompende progessive/techhouse met tribal invloeden weer de juiste toon zetten voor een avondje ongekend genieten. Hij zal van 22:00 tot 24:00 draaien. Voor Quintin is het tevens zijn laatste testcase voor volgende week zaterdag (21-12-02) wanneer hij zijn skills moet vertonen op Innercity. Zaterdag is dus een mooie gelegenheid om te kijken waar hij staat.

Na Quintin is het de beurt aan San. Van San weten we dat hij telkens weer in staat is om een set weg te geven waar Kwaliteit centraal staat. En dan bedoelen we Kwaliteit met een hoofdletter K. So join CLUB Q Zaterdag de 14de voor "the natural sound of the underground"

The Q opent zijn deuren om 22.00. De entree bedraagt € 9,- (tot 23.00 uur gratis)

(toegevoegd:10-12-2002/13:23)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws