Phats & Small at Winter Departure Zap Club ‘00

Partyscene Redactie | 12 juni 2002
headlines


De Zap Club in Brighton is niet alleen de club waar Pats & Small groot zijn geworden. Ook Carl Cox was hier resident in een ver verleden.

De feelgood house van Phats & Small zal dan ook de boventoon voeren op 21 december, de avond dat zij hun legendarische Mutant Disco avond in het NeMo doen laten herleven met hun extreem dansbare disco-house. Naast de oude hits laten zij natuurlijk ook hun nieuwe klanken horen. Dit alles in een exclusieve 4 uur durende set vol met wat zij noemen ‘Dirty House’

Zoals jullie gewend zijn van Departure zullen er weer diverse acts zijn. Zo zorgt Katrien & co. voor een wederom onvergetelijke entree. Daarnaast maken Partners in Crime (PIC) hun opwachting samen met diverse dansers. Ook zal de resident dj ABRANDIS! natuurlijk weer de sterren van de hemel draaien.

Oftewel Winter Departure 2002 wordt de feelgoodparty van het jaar waar Phats & Small je zullen binnentrekken in hun wereld die ‘Mutant Disco’ heet. Een avond waar het onmogelijk zal zijn stil te zitten en waarin vele handen de lucht in zullen gaan. De kaartverkoop begint 7 december. Voor meer info kijk op www.DepartureEvents.com.

(toegevoegd:06-12-2002/15:01)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws