Clubstars & LOS in Den Haag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Er kan eindelijk weer gefeest worden in Den Haag en wl 2 weken achter elkaar! De 2 clubfeesten "Clubstars" & "Los" staan garant voor een gezellige avond, aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen.

Clubstars
Donderdag 19 December organiseert Soulmax  in combinatie met zijn 1 jarig bestaan een Promo feest van de CD Clubstars gemixed door Robert Feelgood & Jayh Samson in de Danzig & De Tropen te Den Haag, zij zullen deze avond samen een 3 uur durige zet draaien, en het helemaal in het teken zetten van hun CD Clubstars die in het hele land in de winkels ligt. Het belooft dus een leuke avond te worden met een line up van formaat, Robert Feelgood, Jayh Samson, Mikee Martillo & Mc Robsonic. Entree 5 Euro.

LOS
Na het denderende succes van de eerste editie van LOS onder Soulmax, zal er 28 December weer een editie plaats vinden in de Havana Den Haag. Al vroeg op de avond liep de Havana gezellig vol en niet lang daarna kwam het helemaal LOS onder leiding van Cody M & Mc Robsonic,  Cody M die een hele goede set wist neer te zette, waarna Mikee Martillo het vervolgens perfect over nam. De volgende editie van LOS te gast Dj Vince uit Amsterdam die voorheen onder meer draaide op de Chemistry, Club Memories, Cafe Sol, IT en een tour door Italie maakte. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws