Ballantine´s Go Play Café in Las Palmas

Partyscene Redactie | 12 april 2002
headlines



www.club-laspalmas.nl is sinds september de nieuwste hotspot Rotterdam. De locatie richt zich op een doelgroep vanaf 24 jaar die wel wil dansen maar niet zitten te wachten op de rauwe techno- en trancesound waar jongere bezoekers vooral gevoelig voor is.
Las Palmas bestaat uit twee zalen: de club en het café waar vanaf 7 december het Ballantine´s Go Play Café wordt gevestigd. Ballantine´s Go Play Café is een uniek door inrichting en interieur. De 13 aanwezige eistoelen, een ontwerp dat de tand des tijds met glans heeft doorstaan, zijn één van de eyecatchers in het café. Bij de opening van Ballantine´s Go Play Café op 7 december zal een dertiende eistoel verloot worden onder de aanwezige bezoekers.
Dj´s Denniz en Rasheed Benjamin Brown dragen zorg voor de muzikale invulling van deze feestelijke openingsavond. Dj Denniz is een jong talent en het nieuwe frisse gezicht van feestend Rotterdam. Rasheed Benjamin Brown kennen we vooral uit het Amsterdamse en als samensteller van het succesvolle Latino Beats 3.

Club Las Palmas is gevestigd aan de Wilhelminakade 66, Kop van Zuid, Rotterdam,100 meter van Hotel New York.

(toegevoegd:04-12-2002/10:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws