Lucky People Center 06 in Club Panama

Partyscene Redactie | 12 februari 2002
headlines


In plaats van pakjes openen kun je de avond van 5 december dus compleet uit je dak gaan op het LPC feest waar zo’n 350 professionals uit de partyscene bij aanwezig zijn. Deze keer is de speciale locatie Club Panama in Amsterdam. Eerdere LPC-locaties waren NeMo, Sinners en de Amsterdamse grachten.

Niemand minder dan Jesse Saunders (USA), ‘the originator of house music from Chicago’ zal achter de draaitafel plaats nemen. Verder zullen in The Silly Symphonies Celebrity Playroom bekende kopstukken uit de dancescene draaien: MC Marxman (Dance Valley), Ilse & Jorinde (Clubilse.tv & Partycrash), Micha & Afke (Club Love) en De Broertjes (Ex Porn Star). Laidback Luke zal de avond afsluiten.

De genodigde LPC-professionals beginnen ‘s avonds met een besloten meet & greet-diner waarna zij om 11 uur, als de deur ook voor het publiek open gaat, op de dansvloer zijn te vinden. De avond begint voor het publiek dus om 23.00 en gaat door tot 04.00. Kaarten kosten slechts 10 euro en zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen.

(toegevoegd: 02-12-2002/14.28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws