THISISIT in Pacha Rotterdam

Partyscene Redactie | 29 november 2002
headlines


Voor de eerste versie is dan ook Joyce Mercedes geboekt. Joyce is één van de voormalige Centerfold leden, die zich sinds enige jaren op het draaien heeft geconcentreerd. Na omzwervingen door heel Europa en soms zelfs ver daar buiten en een periode als resident bij de Amsterdamse Supperclub zal Joyce acte de presence geven bij THISISIT en het feest openen met, zoals organisator Michèl Jongmans het noemt, een absolute Ibiza sound.

Een uurtje na de opening van het feest zal Chillnight resident Melvin Warning zich opmaken in de tweede zaal van Pacha voor een 5 uur durende solo set. Dit is voor hem de eerste keer dat hij zo lang achter de draaitafels staat en hij verheugt zich er bijzonder op. Groovy klanken zullen ook hier de boventoon voeren.
Na Joyce Mercedes zullen Quinten de Rozario en Jessie K het publiek in de grote zaal verwennen met hun uplifting en funky sounds, gevolgd door Mike S die voor de gelegenheid zich geheel aansluit bij het concept.

Na Mike S is het echter nog lang niet klaar; THISISIT weet zich verzekerd van een tweede dive: DJ Promiss zal haar opwachting maken en aan haar de eer om deze eerste editite tot een goed einde te brengen. Vanaf januari zal THISISIT steeds iedere laatste zaterdagavond van de maand plaats gaan vinden, waarmee EarthQuake agency direct de geruchten ontzenuwd dat het in januari afgelopen zou zijn met deze exclusieve Rotterdamse club. De kaartjes voor THISISIT, die slechts 15 euro kosten, zijn verkrijgbaar aan de deur van Pacha op 7 december die om 23:00 open gaat. Meer informatie kun je vinden op: www.chillnight.nl.

(toegevoegd:29-11-2002/13:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws