Integrate - ‘Where emotions mix up with technology’

Partyscene Redactie | 27 november 2002
headlines


Voor 7 december is wederom een geweldige line-up neergezet. In area 1 (tech-house en techno) opent een van Nederlands opkomende techno dj’s Eddy Kreischer. Hierna zal een van de meest productieve Duitse techno-producers van de laatste jaren, Johannes Heil (Kanzleramt-label), een stampende liveset ten gehore brengen. De andere hoofdact is niemand minder dan Luke Slater (UK), die het afgelopen jaar een uitstapje maakte naar eighties-disco, maar op Integrate weer met een onvervalste technoset de luidsprekers zal laten dreunen.

DJ Remy zette (samen met Sander Kleinenberg en Stef) Den Haag op de internationale dancekaart als een van de belangrijkste steden van het moment als het gaat over progressive en funky tech-house.
Het programma wordt afgesloten door de Iers-Nederlandse Damian Keane, een geregelde naam in de programmering van Integrate.
In area 2 is ruimte ingericht voor de warmere house, club, garage en breakbeat sounds. De progressie in de avond wordt hier muzikaal vezorgd door dj’s Valdez, Parker Jones, Highhess en Remski.

Integrate
Zaterdag 7 december 2002
Atrium Haagse Hogeschool, Den Haag
DJ’s: Luke Slater, Remy, Eddy Kreischer, Damian Keane, Valdez, Parker Jones, Highhess en Remski
Live: Johannes Heil, vj’s Robotfunk
Art:, kunstenaars Tulip Enterprises, Charles van der Togt, poëzie project Dance Poets Society.
Prijs: € 25 (incl. fee)
VVK: bekende vvk-adressen en on-line via www.dancetickets.nl
Site: www.integrate-event.nl.

(toegevoegd:27-11-2002/11:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws