Extrema presents Humanite 2003 - Time to think

Partyscene Redactie | 13 november 2002
headlines


De afgelopen Extrema Forward-editie in het Eindhovense Beursgebouw is een groot succes gebleken. 6000 mensen genoten van een prachtig decor en een mooie line up. Daar waren onder anderen het overvolle guestbook op www.extrema.nl en uiteraard de vele positieve recensies getuige van.

In 2002 was het ‘The Future Generation’, in 2003 is het tijd om na te denken over wat deze generatie ons gaat brengen; het goede of het kwade? In westerse culturen lijkt alles mooi te zijn, maar de waarheid is anders. Extrema houdt je dit jaar een spiegel voor. Een spiegel met een mooie buitenkant, maar met verborgen feiten. Dit alles in een kunstzinnig ontwerp met foto’s die op een prachtige manier zijn bewerkt.

Zoals je weet speelt niet alleen de line up een grote rol bij Extrema; ook de indrukwekkende entourage en de performance rondom het evenement zijn voor ons van immens belang. Zeker met Humanite gaat Extrema van een dance event tevens een voorstelling maken die je zal doen verbazen!

Neem bijvoorbeeld Jack de Marseille uit Frankrijk. Hij staat garant voor een heerlijke set met groovy tech-house. Of wat dacht je van de legendarische Dave Angel (UK) met zijn funky techno? Jamie Anderson komt een díepe technoset neerzetten en de zeer populaire Laidback Luke uit eigen lande zal ook zeker niet teleurstellen. In totaal telt Humanite 3 area’s: een prachtige area met tech-house, een strakke, ruim opgezette technozaal met 2 verdiepingen en een warme en soulvolle Future Funk-area. Voor ieder wat wils dus! Natuurlijk zijn er nog véél meer topartiesten, maar die onthult Extrema pas op 1 november via de site: www.extrema.nl.

(toegevoegd:13-11-2002/12:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws