I Love Denim @ The Loveboat

Partyscene Redactie | 11 april 2002
headlines

Een voor mij onbekende dj warmde het ruim op met zijn uplifting beats. Aan waslijnen boven de dansvloer waren spijkerkledingstukken gehangen. Ook werden er een soort van spijkerarmbandjes uitgedeeld. In de lounge op het bovendek was helaas geen aankleding.

Rond enen nam de captain of love, Bas The Funky Bastard, het roer over. Hij werd begeleid door een fonky roffelaar die met zijn drums en conga’s de plaatjes goed aanvulde. Na een uurtje verscheen Benny Rodrigues lachend achter de decks. Hij had er zin in, en dit bleek ook uit zijn goede platenkeus en mixtechniek. Hij kreeg iedereen goed aan het dansen. Ook de zomerhit van het jaar, Luvstory van Layo & Bushwacka, mocht niet ontbreken in zijn set. Het leuke was dat ik deze plaat als whitelabel voor het eerst vorig jaar door Michel de Hey op de Loveboat heb horen draaien. Toen maakte ie al een grote indruk. En nog steeds sloeg ie erg aan bij het publiek.

Rond vieren (geloof ik) wisselde de vertrouwde Erick E zijn collega af. Tot 6 uur werd er uitbundig verder gedanst, met als 1 van de highlights het nummer ‘So much love to give’ van Together, een project van Thomas Bangalter (Daft Punk) en DJ Falcon. Onlangs nog in Paradiso tijdens het ADE, en op zaterdag 23 november te zien en vooral te horen op Pay&Go Groovecity in Brussel (tickets slechts 15 euro, komt allen!). Erick kreeg ook collega’s Marcello en Mike van Loon (Hed Kandi) aan het bewegen. En dat zegt genoeg over de sfeer op dit feest, want de meeste DJ’s zijn maar moeilijk aan het dansen te krijgen!

PartyReport by FlexyFrank

(toegevoegd:04-11-2002/14:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws